Nak tukar design blog ke tak nak ?


Assalamualaikum & Annyeong !

Beberapa hari yang lalu , Zurah ada cakap yang blog ini telah terkena malware [ Sini ] kan ? Ingat nak tukar design takut-takut koding malware yang tersangkut ke ? Manalah kita tahu . Oleh itu , kena berwaspada ;3

Korang rasa Zurah patut pilih tema yang mana ? Tolong pilihkan untuk Zurah ye ^^
  1. Tema : Ala-ala k-pop ;p
  2. Tema : Penuh dengan doodle a.k.a kawaii xD
  3. Tema : Simple Siti -.-"
  4. Tema : Patung Rilakkuma ;D
  5. Tema : Ala-ala muzik *akan buat tuto pasal muzik
P/s : Schedule publish

9 comments:

Nieyxzha Hassan said...

tukar! ^-~

Amer Amirah said...

Tema : Penuh dengan doodle a.k.a kawaii xD

Nana said...

Simple :)

Haruno Hana 하나 said...

penuh ngan doodle atau simple ;)

amy fendi said...

Alahh, yang ni dah cantik. Tapi kalau nak tukar jugak, mungkin yang Simple ajaa :D

AienSyahierahDotDot said...

I yhink you should change it like a kawaii blog..surely it's look nice. :D

deno said...

bertukar! hehe

Shazreena Shukri said...

bertukar ;)

jemput join giveaway yg reena sdng anjurkan..hadiah gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

Mrs.MieRaLiciouSs said...

miera pun penah kena hri tuh. malwear nih apa ehh? tukar pda kawaii ! comel :)