Muntah tengok jadual terlalu padat ?

Assalamualaikum & Annyeong Chingu !
Lama tak ceq tak update entry ? Ada sebab kerana setiap soalan ada jawapan . Nak tahu ? Rasanya tengok jadual pun korang dah tahu . Nak cite ke tanak . Hmmm :p
  • Isnin - Sekolah , PBS , kerja sekolah , Belajar
  • Selasa - Sekolah , PBS , kerja sekolah , Belajar , kelas muzik *extra class
  • Rabu - Sekolah , PBS , kerja sekolah , Belajar
  • Khamis - Sekolah , PBS , kerja sekolah , Belajar
  • Jumaat - Sekolah , PBS , kerja sekolah , Belajar , Tuisyen skor-A
  • Sabtu - Kokorikulum , Belajar , Tuisyen skor-A
  • Ahad - Belajar , Tuisyen skor-A
Agak-agak bila masa untuk Zurah rehat ? One more thing , Zurah akan disoal oleh orang lembaga peperiksaan untuk PBS sejarah . Jenuh nak menghafal fakta sejarah tu . Kan best kalau ada PMR ! Untungnya siapa yang dapat dicalonkan sebagai mangsa PMR :'(

Azam Zurah terlalu tinggi . Oleh itu Zurah kena berusaha dengan bersungguh untuk mencapai kejayaan ! Ya , Allah kuatkan semangat hambamu ini . Korang jangan lupa doakan untuk Zurah ye ? Teringin nak ke menara gading .

KENAPA ? KENAPA ? KENAPA TT^TT

5 comments:

Sherlyanna Angiela said...

hihi... biasalah tu..

Farah Shahirah said...

susahnya..alhamdulillah saya dapat jadi calon pmr'10 dan spm'12 :)

buat yg terbaik ye! ^^

cci said...

wah.. mmg sangat memenatkan.. tp x pe demi masa depan yg cerah..

Razil Tahir said...

stay strong.. it will worth something. Insha Allah... :)
nanti dah masuk uni, lagi penat tp depends on course... ehehehe

deno said...

xpe dik.. jadikan ini satu cabaran... nanti masuk U lagi padat dan banyak tugasan dik... all the best ! ^_^