Artwork : Mixture Color Of Painting


Assalamualaikum & Annyeonghaseyo guys ! 
Tadi Zurah teramatlah bosan , Zurah blogwalking lebih dari 10 blog . Then , penyakit " Bosan " tu masih melekat macam gula getah . Akhirnya , jadilah sebuah art . Seriously , jarang mood art ni datang menerjah ! Hahaha . Jom kita lihat hasilnya ! ^.^




Ohmy blushing :P Luahkan lah segala-segalanya yang ada pada hati anda apabila melihat karyaku yang buruk ini . Jangan hang balik cawan kat screen sudah ! *eh macam adudu . Okey , Zurah ada letakkan gambar original dan gambar yang telah dipaint kan . Zurah just guna software SAI . SAI the best in  the world ! Oh yeah xD Melebih pulaks ! -_-
P/s : Do comment to give respond :D

9 comments:

naufal syarifuddin said...

good posting bro kunjungan balikya www.naufalthedarkness.blogspot.com

Ana Farhana said...

teringin nak try remove image from background.. tp xde software yg blh buat semua tu

GaRy™ said...

nicely done! :) keep up the good work! :)

btw, gary follow sini.. jemput singgah blog gary.. :)

Zatiey Ismail said...

creativeny.. ^^

✿A I N A A✿ said...

great!!! sangat2 cantik!!! ena memey tak reti laa guna software tok lukis2 camni, guna manual ori dari tgn boleh la.. hehehe

✿A I N A A✿ said...

great!!! sangat2 cantik!!! ena memey tak reti laa guna software tok lukis2 camni, guna manual ori dari tgn boleh la.. hehehe

Qarr Jalil said...

ha.ok la tu..
gune software ape tu? :)

deno said...

pandainya zurah buat! :)

p/s: link baru blog kakdeno: www.dayangdeno.my

Rien Rose said...

hehehe ingat tgn hntu..