ZyraRoxx's Blogbuster



Assalamualaikum , Annyeong !

Hari ni buat kali kedua nya Atyn join segmen Kak Zyra . Buat pengetahuan korang . Dia juga salah seorang inspirasi Atyn untuk mendoodle . Doodle dia semuanya comel-comel dan ohsem ! Atyn teringin saya nak masuk bloglist kak Zyra . Maklumlah  , dia otai Atyn nak berdoodle :/

Tak tahulah Kak Zyra ingat ke tak blog ni masa akak datang menerjah segmen : tambah follower bertubi-tubi . kerana semua design blog ini telah berubah . Jom tengok design masa kak Zyra terjah blog Atyn ^_^

Kisah lama :


Waktu Atyn follow dia masa join segmen dia yang dahulu  ^_^


Then dia follow Atyn balik :')


Design blog yang lama masa join segmen dia . Entah dia ingat ke tak . Hehehe .

****************************************************************

Akhir kata , Atyn harap dapat masuk bloglist akak ^_~ 
That's all . Sekian .


14 comments:

Zyra Roxx said...

alalalala sweetnya dia :')

terharu gila bila dijadikan inspirasi cenggini, sobs sobss T_T

thanx yea 4 d support, akn dipertimbngkn utk masuk bloglist yep ;)

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

azifah yazid said...

dari segmen yg sama :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

miss fluffy said...

hai geng~ join gak segmen ni!!hihi

✿ Misz Noni ✿ said...

done follow . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Miss Xyz said...

dari kump spongebob dtg ke mari~

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg same..sy dari bloglist istanbul aku datang...datang follow sini!!hepi blogging..

entry sy :http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) #grouptwilight. da lama follow sini

bazilah abu hassan said...

Berenang dari segmen yang sama. Follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Engku Muzahadin said...

Tandang malam ke teratak ini`
Dari segmen yang sama singgah ke mari`;-) Pastinya FOLLOW sini!

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html