Dress and Domain giveaway


Assalamualaikum , Hi & Annyeong !
Hari ni Zurah join lagi GA . Mybe ini GA terakhir yang akan Zurah join . Memandangankan Zurah busy sangat-sangat sampaikan tak ter-UPDATE blog . GA ini anjuran daripada Ammer Corner . Zurah harap memang hadiah yang ditawarkan . Tak kisah lah menang apa-apa pun . Janji menang :)

Hadiah giveaway. 

1. Satu dress/baju untuk 2 pemenang akan dipilih. Dan pemenang boleh memilih satu baju/dress di dalam kedai
2. Satu domain percuma untuk 1 pemenang daripada FitriHadi.com
4x RM5 Topup. 


tarikh tamat. masih berbincang dengan para sponsor.


6 comments:

Nik Ainaa said...

singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Amalia said...

hai saya BW here.

jom join GA ini :D ESOK TAMAT!!!

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Nurul Atiqah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom join contest :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html