Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com


Assalamualaikum , Annyeong :D
Wanna join ? Click banner :D

Nak komen apa ek tentang blog MkSyahir ? :'/
Okeeyy . Zurah komen yang " Positif " . Tanaklah yang negatif kan .

4 KOMEN " MEMBINA " 

1. Dia seorang yang rendah diri 


Terserlah kan ? Amek kau siap printscreen lagi . Ia berlaku masa .. Tengok tarikh . Masa tu dia add Zurah pastu tengok dia komen apa . Hahaha . Kata bukan blogger :P Nampak kebeno tipunya :P

P/s : Abaikan muka aku :PPPP
P/s : Penat cari post kuno tuh . Alahai xD *joke

2. Murah Hati


Misi memberikan sumbangan kepada GAZA . Derma dapat pahala tau . Ni kira dia berdakwah . Ganjaran bagi mereka yang berdakwah terlalu besar tau . So , jangan sia-siakan peluang yang ada . Marilah kita kejar Syurga :D Nak derma ?  SINI .

Alang-alang tu . Tolong klik gambar yang tulis apakah tu . Maseh :O

3. Blog Kemas


Blog dia simple je . Kemas . Taklah berserabut . Hang tak caya ? Terjah lah blog dia . Kalau boleh kemas tak banyak widget-widget mestilah loading pun laju macam kereta api express . Eh , ada kereta api express ke ? Lol . Zurah tak pernah naik kereta api la :P Kesian T_T

4. Gaya penulisan yang hebat !

Kenapa ? Kenapa ? Kenapa ? Sebab blog dia banyak informasi menarik lagi tertarik :P
Hahaha . Sejujurnya Zurah suka dengan blog dia ! Lagi satu , banyak tips-tips yang dapat dikongsikan bersama . Bak kata omputeh " Sharing is Caring " ^_^

P/S : Trademark dia Apakah , Zurah kenapa ? :P Kejap lagi mucul siapakah , bilakah , mengapakah . Lalalalala .



"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.com , mizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

Segala bebelan ini ikhlas dari hati *ecehhh :P

7 comments:

Mk Syahir said...

wah wah..terharunyaa..sobsss T__T pinjam bahu sat :p

tq join ye..

good luck untuk awak :) semoga berjaya

Yan Ty said...

All the best!!!

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

MawardiYunus said...

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

ame elms ! said...

Good luck and all the best ! :')

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Honey Yeo said...

datang dari contest yang sama :)
http://www.honey-yeo.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog-mk.html