Tempahan dibuka ! Jom tempah !

STICKY POST
Assalamualaikum , Hi dan Annyeong !
Yeah ! Hari ni sekolah Zurah dah cuti ~ Oh , yeah xD Sekolah korang dah cuti ke belum ? Nak ikutkan Isnin minggu hadapan baru cuti panjang tapi sekolah bagi cuti awal ! Ohsemmmmmmmm ! :)
Memandangkan cuti sekolah , Zurah pun luangkan masa sikit dengan membuka tempahan yang berbaloi . Walaupun tempahan ini sudah lama dibuka , tapi tidak dapat sambutan yang berasangkan . Harap semua sudi tempah . Ok ? 
Syarat yang perlu diikuti?
1. Hanya untuk mereka yang serius membuat tempahan sahaja .
2. Segala perubahan diberi tempoh selama 2 hari sahaja . Selebihnya , tidak dilayan .
3. Hantar detail semestinya kena lengkap dan mudah difahami .
4. Pastikan tidak cerewet sangat . Fokus !
Keistimewaan tempahan ini ?
1. Setiap blog yang tempah akan direview , oleh itu ia dapat meningkatkan traffic blog anda .
2. Sesiapa yang menjadi top pelanggan akan diberi diskaun a.k.a potongan harga .
3. Jika ada hari tertentu yang istemewa juga akan diberi potongan harga [ contoh : Hari lahir Zurah ]
Nak bayar macam mana ?
1. Pembayaran WAJIB dijelaskan / dibayar dahulu barulah boleh edit .
2. Pembayaran boleh dibayar melalui topup Maxis , Celcom , Digi 
3. Pembayaran juga boleh terus ke bank in . Nanti saya bagi nombor pin . Bank in lagi bagus ! Diutamakan .
4. Topup haruslah diberi nombor pin atau lebih tepat bagi kad sahaja , tak perlu masuk terus .
Perlu hantar ?
Nama : 
Nak tempah apa :
Link blog :
Emel :
Nombor telefon [ Jika perlu ] :
Nombor ; Harga Tempah ?

Bahagian edit blog ; [NEW]

1.   Edit simple * Tidak termasuk header * : RM 14
2.   Edit classic * Tidak termasuk header * :  RM12

Bahagian cursor , etc ; [NEW]

3.   Cursor nama : RM2
4.   Cover/header for facebook or twitter : RM2 ( Contoh : Lihat cover facebook saya )
5.   Foother : RM3
6.   Banner Animated : RM 5
7.   Banner Non-Animated : RM3
8.   Gambar Sidebar : x4  RM2

Bahagian doodle ; [NEW]

9.   Doodle Full Body : RM5
10. Doodle Face Only : RM3
11. ID card blogger : RM3

Bahagian header ; [NEW] [HOT]

12. Header nama : RM2
13. Header Pattern : RM3
14. Header boader : RM4
15. Header with doodle or your face : RM5
16. Header rainbow : RM7
17. Header Clipping Mask : RM8 ( Header macam saya pakai )
18. Header Frame : RM7
19. Header Animate * Bergerak-gerak *: RM5

P/S :Tempahan akan ditambah dari semasa ke semasa .

Nak contoh ?
Nak lagi banyak , banyak , banyak , banyak contoh ? Klik SINI , SINI
Berminat ?

* Maklumat lanjut sila contact saya di : 
Facebook : http://www.facebook.com/budakkakilike
Page : http://www.facebook.com/pages/Nazurah_offical/24754855865019
Ditaip ikhlas oleh ,
Fatin Nazurah  @ Nazurah-offical.blogspot.com

10 comments:

Fendy said...

wow...sangat menarik....

faY said...

nnti akak tempah kt adik jelah ye

SyaQira Zaid said...

MEH FOLLOW http://lifestyle-blueberry.blogspot.com/

Cik Fie said...

cantiknya blog adik ! ni blogskin erk ? :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/musibah-mak-ikan-simpan-3-pemuda.html

Nazurah ♥ said...

@Cik Fie
Nope . Pakai simple je -.-

Cik Fie said...

laaa yeke ? ingatkan pki blogskin . comel bebenor. kahkahkah :D

Mahabbah Athirah said...

Menarik !

jom baca & komen :

Dia tersenyum. Siapa? Nazim Othman ! Oh my God ! Is that him? Seriusly? Batin jiwa raga yang beraga – raga ini menjerit tak cukup udara. Bahagia? Memang bahagia ! Dia menghulurkan aku sekuntum mawar merah.
“Klik! Klik!” petikan kamera berbunyi. Artis lah aku lepas ini ! ‘Speechless’ !

http://mahabbahathirah.blogspot.com/2012/11/cerpen-ini-kisah-cinta-aku.html

ILHANIS said...

Blogwalking here...da follow awak, if sudi follow sy balik k. ^^,
http://ilhanis.blogspot.com/

ELFarahin said...

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

saifudin said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,