Target dah nak dekat !


Assalamualaikum - Hai - Annyeong !
Blog sudah berhabuk ! Hacummmmmmm ! Habuk banyak sangat sampai TEbersin  >.<  

Alhamdulilah , syukur .  Blog ni dah dekat 500 Followers :D Gembira gila . Hahaha . Agak-agak siapa blogger yang bertuah tu ? Tak sabarnya . Nanti Zurah nak kasik hadiah free untuk blogger yang bertuah tu lah . Nak ke hadiah ? Jadi followers Zurah dahulu . Bhahaaha . Btw , terima kasih kepada korang yang sudi follow , yep ? Terharu weyh :')

Apa pun , siapa yang dah jejak dekat blog Zurah tolong tinggalkan link dekat Komen / Cbox , okay ? Sebab , Zurah akan offline untuk beberapa hari . Mungkin minggu hadapan baru Zurah aktif semula . Jangan rindu Zurah ye :P

1 comment:

Pwincess sarah said...

ta lame lagi jumpa la follower yg ke 500 tu..:)