Saya join GA 2012 Nurul Yui


Assalamualaikum , Hai . Jom join ramai-ramai ! Hadiahnya gempak , Lol ! ;D

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana GA nya Ohsem ! First time jejak kaki ke blognya yang penuh dengan doodle yang comel ! Oh , tergodanyaaaaaaaa ! Macam nak cubit-cubit je doodlenya  >.<  * Tahan tangan * Lagi satu , sekarang kan musim cuti sekolah pasti ramai pelajar-pelajar di luar sana melancong ke sana sini untuk mengisi masa lapang mereka . Tapi Zurah tak sebab semua ahli keluarga sibuk dengan tugas masing-masing . Oleh itu , Zurah isi lah masa lapang dengan aktiviti seperti join GA Nurul Yui . Tambahan pula , kita boleh berkenalan antara satu sama lain . 1 MALAYSIA , right ? Hehehehe . Ok tu je . Rasa lebih 10 Patah perkataan kan ? * Memang  pun :P *

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lgkp..tq join..jgn lupa allert entry berikut ya.

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow.. #477

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

second round.. allert jumaat ni umum pmnng yer dik.

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html