Contest Cute Picture by storyofheartt :)



Assalamualaikum-Hi-Annyeong !
Ngeeeeeeeeeeeee ! Zurah masuk contest lagi ! Hahaha . Mood cuti sekolah beginilah caranya >.<  Kalau korang ? Hihi . Jomlah join . Hadiahnya menarik ~
  • First place : RM60 + (hadiah misteri)
  • Second place : RM40 + (hadiah misteri)
  • Third place : RM10 + (hadiah misteri)


Tak syoklah letak gambar je kan ? Lol . Kita berkenalan lah * Nyanyi lagu cinta buku * Hahahaa .
Siapa dia ?
Nama dia ialah Muhammad Adam Mikhail . Panggil Adam je . Dia merupakan anak kakak Zurah yang pertama . Umurnya , 2 Tahun dan akan menjadi 3 Tahun pada 13 Februari 2013 . So , cepat-cepat kumpul duit untuk beli hadiah ye ? Hahaha . Ok , dia ini boleh tahan rapat juga dengan Zurah . Zurah selalu ajar dia nombor , ABC dan sebagainya . Rasanya dah cukup kot ? Bye & Assalamualaikum :D

5 comments:

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheart.html

dari contest yang sama :) good luck

secret of us said...

hai cute…dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah dari segmen yg sama

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html
tolong balas kunjungan saya... dan komen gmbr tu...

MiMinHo said...

ohhh comelnya dia :) jom komen gambar saya pulak :D
http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html