Susu Dutch Lady Memang Sedap !

Assalamualaikum-Hi-Annyeong ! :D
Apa khabar semua ? Oh my ! Today was Sunday ! Esok sekolah (Y) Btw , Zurah nak cakap mulai hari ini , Zurah akan hiatus sehingga bulan 11 . Hiatus untuk kebaikan . Maklumlah nak exam kan ? Bersusah-susah dahulu , bersenang-senang kemudian :) Ok . Berbalik kepada tajuk !
Korang suka minum Susu Dutch Lady ? Hey , kalau suka kita geng lah ! Susu dutch lady ni sedap tau . Bagus untuk tulang juga ! Sesetengah orang tak suka kan susu ? Tapi kalau korang minum susu dutch lady gerenti tambah 10 kotak ! Hahahahaha . Korang tak akan muak sebab ada banyak perisa lazat seperti coklat , strawberi , kopi dan sebagainya . Korang percaya tak Zurah minum satu kotak susu dutch lady setiap hari ! Btw , susu ni bukan untuk baby sahaja , orang dewasa pun boleh . Kalau suka boleh beli dekat kedai-kedai atau  SINI . Tak rugi kalau korang beli . Kalau nak yang free boleh tekan SINI .
Ok . Bye & Assalamualaikum ! :)

No comments: