Saya nak menang doodle



Assalamualaikum-Hi-Annyeong !
Sudah lama Zurah tak join contest/giveaway/segmen , kan ? :P  Jom join giveaway ini ! Ok , malas nak cakap banyak-banyak sebab nak cepat ! Hihihi xD Tag : Dia dan dia .

 Syarat-syaratnya
  1. Follow blog Kak Azzah
  2. Like page saya INI..sebabnya akan bagi hadiah kat page 
  3. Buat tajuk entry "Saya nak menang doodle".
  4. Letak banner tu kat entry dan linkkan ke entry ni.
  5. Dalam entry nyatakan sebab kenapa nak menang doodle saya..tak kisah la nak terangkan macam mana
  6. contoh:"saya nak doodle azzah sebab blablublalblu...kalau menang saya teringin nak doodle pesen tu pesen ni"..contoh la kan?
  7. Tag 2 orang bagi memeriahkan GA ni dan pastikan diaorang tahu.
  8. Dah siap entry,publish kat blog dan letak komen kat entry ni.
Pemilihan pemenang 
  •   Mencari 10 pemenang(atau lebih kalau sambutan menggalakkan dari anda semua)
  •   Pemenang berdasarkan entry yang saya rasa menarik serta siap dengan bodek sekali .
Hadiah :
 5 orang  tempat pertama akan dapat 2 doodle -
  •   doodle full body lengkap dengan segala mak nenek item yang sesuai dengan peribadi anda.
  •   doodle sendiri bersama laptop (doodle laptop)
  5 orang tempat saguhati akan dapat -
  •   doodle sendiri bersama laptop(doodle laptop)

Soalan ( 5 ) : Kenapa nak menang doodle Kak Azzah ?
Jawapan : Zurah nak menang doodle Kak Azzah sebab doodle akak Kawaii sangat >.<  Seriously , jeles tau dengan akak kerana mempunyai bakat melukis doodle . Tak macam saya , doodle dah macam dodol dah ==' Hehehe . Lagi satu , doodle akak kemas dan menarik . Eh , korang tak percaya doodle dia comel ? Meh , terjah tumblr dia yang penuh dengan gambar comel-comel [ SINI ] . 

Permulaan untuk edisi entry menarik :

Khas untuk Kak Azzah yang tercinta :P
Sorry buruk xD




Dialog antara Zurah dan rakannya , Azizah :

Zurah : Assalamualaikum , Azizah awak nak tak join giveaway yang menang doodle comel dari Kak Azzah comel ?

Azizah : Waalaikumussalam , menang doodle comel ? Woah ! Seronoknya ! Nak join , nak join ! * Mata bersinar-sinar *

Zurah : Yeah ! Jom kita ramai-ramai terjah . Ruginya siapa tak join .  Ini laman webnya -> http://sayurlemak.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html

Azizah : Penuh dengan doodle comel lote lah blog dia . Sejuk je mata memandang . Terima kasih , Zurah !

Zurah : Sama-sama ! 

Simple Pantun :

Doodle akak Azzah memang kawaii ,
Menjadi tarikan blogger-blogger cun ,
Jika saya menang doodle ini ,
Pengsan tak terbangun-bangun .

Panjangnya entry ! >.<  Hehe ! Maaf kalau ada terkasar bahasa atau tersinggung !  Doakan saya menang ! Ok . Bye dan assalamualaikum . Mai peperiksaan memanggil ! =='

TARIKH TUTUP.
31 OKTOBER 2012

4 comments:

Azzah said...

best entry dia..siap ada dialog dan doodle lg..thanx dear join..gud luck.

Cik Chokie said...

Good luck awak :)

deno said...

wah menarik ni..... all the best! deno sgt suka ke blog azzah... semua entry ada doodle comel! :)

Fatihah Jakfar said...

semoga berjaya !!