Oktober Days !

Assalamualaikum-Hi-Annyeong ! :D Dah lama Zurah tak update kan ? Rindunyaaaaaaaa ! xP Btw , apa khabar ? Sihat ? Kalau yang tak sihat tu jangan lupa maman ubat , yek ? Hehehew . Buat masa sekarang ini , Zurah sibuk nak join macam-macam Giveaway dan Segmen seperti INI dan INI . Kalau korang nak Join , joinlah ! Hadiah mantap-mantap ! *Sibuk promote pulak dia ni -_-'*
Memandang dah lama korang tak dengar Zurah berceloteh , kenalah baca sampai habis , ok ? Hehehe . Jangan fikir Zurah mulut murai pula ! Kalau samurai tak apa xD Sebab dia kuat dan pandai lawan ! Woo , senanglah Zurah nak tumbuk orang yang suka kacau Zurah . Hahahaha . Gurau saja . Kang jadi bini-biniku gangster xD
Masa hari Selasa *kelmarin* , Zurah main masak-masak ! Eh , bukan-bukan MEMASAK ! O.o  Percaya tak ? Hehehew . Zurah memang malas nak memasak  bukan tak pandai masak ! ;p Mesti korang tertanya-tanya kan Zurah ni masak apa ? Masak air ke ? Bukan , Zurah masak KUIH TRADISIONAL : KUIH GULA MELAKA . Sedap ? Ofkos sedap !  Buatan sendiri lebih sedap daripada buatan kedai tau . Tak percaya ? Cuba korang sendiri try masak yang senang-senang atau buat air minuman sebagai langkah permulaan . 
Zurah masak KUIH TRADISIONAL : KUIH GULA MELAKA pun sebab ada PBS Kemahiran Hidup . Seronok juga ! Tidak sia-sia turut serta ! Hehehew . Seriously , seronok tahap gabanlah . Partner buat kuih ni ialah Itaaaaaaaaa ! Nak ikutkan Zurah dengan Sabrina tapi gaduh punya kes secara tetiba tu yang tukar partner . Gaduh-gaduh dengan kawan baik sendiri pun , baik jugak ! Peliknya , setiap kali gaduh dengan Sabrina mesti tak sampai satu hari dah berbaik . Memang takdir . Hahahahaha . Best Friend Forever and Ever !Kejap , kejap ! Followerku ! Oh , tidakkkkkkkkkk ! Macam tidak percaya ! Ia telah mencecah 300 lebih :O  Hey , Terima kasih banyak-banyak ! Btw , orang selalu Review follower macam 100 , 200 , 300 kan ? Tapi Zurah nak review apabila sudah cukup 500 ! Tapi kan , bila cakap follower sikit ke apa , ada orang cakap buat apa follower ramai ke apa . Blog ini ibarat rakan kita , tempat luahan perasaan . Lagi pun , kita boleh dapat kawan-kawan baru dari dunia bloger . Hei , orang jenis macam tu jangan ADD sesiapa kat Facebook , FOLLOW twitter dan sebagainya tau . Seriously , tak suka orang macam itu . Dia perlu terokai lagi alam blogger . Lagi pun , Zurah tak paksa pun follow . Suruh follow sebab masuk Segmen Tangkap follower dari Kak Nabila . Oklah , dah panjang menaip . Bye + Assalamualaikum ! *Picturecreditogoogle*
Panjangnya reviewnya !
Pilih hadiah dan menang ?
Kakak ni degil lah !
Barangan Kraf yang Mantap dari Panda Comel ! Ada keychain !

3 comments:

Cik Nas :) said...

alala..comel je nampak buah melaka tu :D

Nazurah ♥ said...

@Cik Nas :) Eh , comel ? Hehehew . Terima kasih xD

FaraNurAlDin said...

wah :D yummy...