Freebies : Header \ Part 1 /

Assalamualaikum-Hi-Annyeong !
Seronok cuti hari ini ? Hehehe . Btw , agak-agak siapa follower Zurah yang ke 400 eh ? Dah dekat tu ^^
Oleh itu , Zurah nak bagi korang sedikit freebies header cap ayam untuk korang :p Lama kan Zurah dah tak buat freebies/tutorial ? Sorry , sorry -,- Nanti Zurah bagi , ye ? Tapi tak janji . Takut tak sempat , kay .
  •   Hanya untuk FOLLOWER Zurah sahaja
  •   Tolong CREDIT kalau amik
  •   Tolong KOMEN juga kalau amik
  •   Dilarang jadikan freebies sendiri melainkan letak CREDIT
Detail
  •   Transparent
  •   Size : 723 x 246
Siapa nak ? Angkat kaki cepat ! Hahaha . Cepat amik  , lai lai lai . Macam-macam kaler Zurah dah sediakan tinggal amik je ^_^V  Sorry kalau SIMPLE . Hope korang suka !

HOW ?
Click image -> SAVE or COPY URL .






Eh , dah amik ke ? JOM LAYAN lagu Butterfly xD


16 comments:

Aina Sofea said...

Waa . comelnya ! Suka sangatt .. !

Nazurah ♥ said...

@Aina Sofea : Terima kasih , ye dik :)

TYKA KECIK said...

..hmm comelnyaaa ...nak ambil boleh ? :)

Nazurah ♥ said...

@TYKA KECIK : Amik lah . Macam-macam kaler ade . Hihihihik :D

Ammelia Yusoff said...

hehehe tak amik tapi nak cakap cun!

MéuzAngelo™ XXIII said...

wahh.. pandai awak buat ek :) [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

Nazurah ♥ said...

@Ammelia Yusoff : Ok . TQ :)

Nazurah ♥ said...

@MéuzAngelo™ XXIII : TQ . Mybe akan join :)

Aina Sofea said...

sama2 ..

❤farahin izzati❤ said...

ambooii !!
cantik n awesome =D

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Lawanyaaa :D

❤farahin izzati❤ said...

cantik !!, sy ambil satu untuk promote entri awk :D
http://ehfarahin.blogspot.com/2012/10/promote-10-entri-1.html

cik kecikMOMOT said...

wow..comelnya..em..tak nak ambik tempahan edit blog ke...sure saye org first yang tempah..hehehe

Nazurah ♥ said...

@Cik kecikMOMOT : Buat tempahan ? Hehehe . Insyaallah kalau tiada halangan dan rintangan bulan 11 nanti sya akan buat ^__^

Nazurah ♥ said...

@❤farahin izzati❤ : Oklah . Terima kasih , ye sudi promotekan . Hihihihik XD

Nazurah ♥ said...

@✿ Fiena Saffaruan ✿ : Maseh ^^