Doodle Diary : Botol Berguling ? Malunya !




Assalamualaikum , Hi dan Annyeong semua .
Dah lama tak update blog ! Berabuk dah ni , macam pattern habuk ada . Hahaha . Actually , Zurah busy dengan exam dekat sekolah . Antara subjek yang susah bagi Zurah ialah Matematik , Geografi dan Kemahiran Hidup . Ok , ia agak merumitkan . Mungkin Zurah banyak main kot ? Hehehe . Apa pun doakan Zurah dapat straight A . Yeah , hari ni last paper dan esok dapat buku teks Form 2 >.<

Okay , ia berlaku masa jawab paper agama islam . Paper nya sikit je tak sampai 4 muka surat tapi masa yang diberikan sampai 2 jam . Mak aih -.-  Tak ke bosan dok menunggu lama-lama xD Zurah tengok classmate macam-macam gaya ada . 

Dari gambar tu dah boleh gambarkan yang Zurah hampir tertidur ! Zurah ni memang ganas sikit . Semua barang dekat atas meja dia nak tolak . Baginya , meja itu dia yang punya . Hahaha . Korang tahu apa jadi ? Botol Zurah berguling-guling lah jawabnya . Botol tuh dah kosong . Air dah habis tu lah punca membuatkannya bertambah bising / terganggu . Cuaca kan panas sekarang . Then , classmate semua pandang semacam tak tahulah yang diorang tuh marah ke apa sebab bunyi botol tuh berguling . Haiya , malunyeeee -.-  

Btw , comel tak doodle yang Zurah lukis tu :P Sorry if korang tak paham maksud yang tersirat disebalik gambar tuh . 
Alhamdulilah Zurah tersenarai dalam Top 10 blog yang kawaii . Nak baca  ? klik sini .

4 comments:

cci said...

ehehe... ganas tu tdo camtu.. ^_^ tu br letak kepala ats meja.. ^_^//

doodle tu cute jerk..^_^

✿Lady Ainaa✿ said...

amboiii, nasib baik xde pemeriksa lalu kt tepi tu.. lau ada, habis di sapu nya.. hehehe.. btw, comel ur doodles, and ur blog also dear

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Hehe..dari org tak sedar org tu tido..semua dah tau kan..hehe

Miezy Cheondoong said...

Hahaha . Comel doodle tuhh :D