Segmen : Saya Nak Di Review & Promote

(Klik banner)

Assalamualaikum_Annyeong_Hi ! Zurah join satu segmen menarik ! Insyaallah dengan segmen ini dapat membantu Zurah tingkatkan follower . Aminnnnnnnn ! :) Miss Z , Zurah dah follow lama , kalau tidak keberatan followlah Zurah , ye . *muka tak malu* Maklumlah follower ciputttttt ! Nak jugak ? Klik banner !



Ni gambar blog Zurah yang telah diprintscan . Miss Z boleh ambil ^^ . Nak dapatkan URL klik image , ok ? 

SEGMEN TAMAT JAM 2.00 PETANG ESOK

9 comments:

cik ai said...

singgah cnie
dr segmen yang sme ^_^

http://bicarahajar.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Senarai peserta dah keluar.. meh blogwalking..
kalau boleh sambil blogwalking sambil tinggalkan komen tentang blog perserta lain, atau nak review blogger yang satu kumpulan dengan awak pun boleh :)

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-saya-nak-di.html

Eraz Fadli said...

Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Dari segmen yang sama! Jom singgah blog Kinah!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Suara Hati said...

dari segmen yang sama :)

Yana Aina said...

dari segmen sama .. jom sggh blog yana

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

fayun said...

saya singgah dan follow sini. kami dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html