I'm back for while !



Assalamualaikum _Annyeong_Hi ! 

Dah lama Zurah tak post kan ? Rindunyaaaaaaaaaaaaaaa ! Dah berhabuk blog ini . Actually , I'm busy with the world ! -_-'  Semua sihat tak ? Kalau sihat alhamdulilah , sebab Zurah tak sihat seperti biasa . Zurah sakit tekak dan selseme . Maklumlah cuasa sekarang tidak menentu  sekejap panas , sekejap hujan . Hehehe . Walau apa pun , doakan Zurah semoga cepat sembuh daripada semua penyakit itu . Orang kata "Sakit penghapus dosa kecil" , betul ke ? Macam tu kiranya Allah ingin menduga hambanya sahaja supaya mengenal erti sabar , bersyukur dan menjaga kesihatan dengan betul . Apa pun , kita hanya mampu terserah kepadanya . Kita hanya seorang manusia biasa yang lemah :)

Sekarang , Zurah asyik dengan buku , buku dan buku . Tiada masa untuk berblogging . Buku sahajalah menjadi peneman kehidupan Zurah . Pelajaran perlu diutamakan . Betul tak ? Tapi , kadang-kala kita bosan dengan buku . Ala , macam Zurah . Hahaha xD Asyik-asyik ada periksa sahaja . Tu yang paling pening tahap gaban . Oleh itu , perlu bersedia dari sekarang sebelum terlambat . Buat masa ini , Zurah akan offline sehingga hujung bulan Okober selepas Peperiksaan Akhir Tahun dan ONLINE masa bulan November kot . Tak pasti tapi Zurah tetap online pada hari Sabtu dan Ahad * 1 Jam sehari * .  Zurah nak fokuskan kehidupan Zurah dengan buku dan bukan muka buka ! Doakan Zurah berjaya tau ! Oleh itu , kalau ada apa-apa yang penting boleh inform dekat Zurah di Facebook atau CBOX .

Alhamdulilah buat masa ini , followers dan likers sudah bertambah dari semasa ke semasa . Begitu juga dengan pageview . Bagi yang belum follow dan like , boleh tekan SINI dan SINI . Nanti , Zurah follow balik . Ok ? Hehehe . Mohon tambah tambahkan ye ! Siapa follower yang bertuah mungkin akan dapat header dari Zurah . Eh , tanak ke ? Tanak tak apa . Macam panjang je ayat Zurah . *memang panjang pun* -___-
Ok , nak tutup cerita dah ni . Byee dan Assalamualaikum :D



No comments: