First Doodle : Handmade



Assalamualaikum + Annyeong ;) Hai , apa khabar semua ? Macam mana dengan puasa ? Penuh ? Pejam celik - pejam celik , dah nak RAYA . Betapa sedihnya Ramadhan akan tinggalkan kita . Kan ? Dah tak ada puasa , solat terawih dan lain-lain . Syawal oh syawal . Sedih kan  . Oklah straight to the point .
Merujuk kepada tajuk diatas *ceh, macam nak tulis surat pulak ;p
Ok , kalau tengok tajuk for sure korang tahu kan ? Meh , Zurah nak explain sikit . Hahaha .
Tadi , dalam pukul 8:30 malam , selepas isyak . Tangan Zurah macam gatal sangat nak try buat doodle :P Sekarang , Zurah sedang dalam proses belajar meneroka Dunia Doodle . ceh**
Penat Zurah lukis ini . Fuh ! 
Meh , tengok hasil tangan kayu Zurah . Dah lah tak belajar melukis sebab Zurah amik muzik . Nasib baik , tangan ni ko ok lagi dalam bab-bab melukis . Zurah tahu ianya BURUK kan ? Anda semua dipersilakan ketawa kuat-kuat . erk *__________* 
Zurah punya tak secantik dan secomel ahli blogger yang pro dalam doodle ini . Maklumlah still newbie dalam dunia doodle .Tapi Zurah bersyukur dengan hasil kerja Zurah . Hehehe . Zurah buat kaler feveret Zurah :D Biruuuuuuu ! Doakan Zurah tau dapat buat yang Full punya ! Hah ! Doakan juga untuk Exam Zurah . Terlepas baca ? >TEKAN SINI<
Anda diminta untuk komen atau pendapat dalam ruang komen . Jasa baik anda amat dihargai . *Jujur dan ikhlas tau*Oklah , semoga Zurah buat yang terbaik ! Bye , Assalamualaikum :')

5 comments:

Azzah said...

Askum,mula2 mmg mcm ni,lama2 nanti terrer la..gud luck..:)

Nazurah :D said...

@Kak Azzah
Waalaikumussalam :D
Ok . terima kasih beri sokongan , kak . Hope terer macm akak . Hehehe xD

keri ikhwan said...

lukis pakai apa ni? ok la ni percubaan pertama. mula2 bleh rujuk /tiru gambar kartun/doodle yg sedia ada. lepas dh biasa blehla reka watak sendiri :)

Nazurah :D said...

@Keri Ikhwan
Pakai Paint Sai . Terima memberi cadangan yg bernas :D

alisyaazlan said...

link untuk download software buat doodle , can ? :)