1st Giveaway By Safiena

*klik banner untuk join*

Assalamualaikum , hari ini Zurah nak join giveaway yang awesome ! 
Jom join ! DAPAT DOMAIN !
Sebelum itu , Dah follow dan like . 
Bukti : Facebook | ID blog

Wishlist

1. Nak domain sendiri ;)
2. Teringin sangat nak ada samsung galaxy note
3. Nak ada follower yang ramai kalau boleh 500 followers sudah cukup . M
4. Nak laptop sendiri :( Tak nak kongsi2 xP
5. Nak teddy bear Rilakuma yang paling besar ! :D 

Kenapa perlukan domain ?

Saya perlukan domain supaya senang untuk orang ramai mudah kenal dan hafal link sesebuah blog  kerana link nya pendek . Sebagai contoh , link blog akak . Bila orang sebut "PINKIZLUV" tu , " Oh , blog kiut miut tu " . Mereka tidaklah salah angap yang " PINKIZLUV tu tumblr ke , twitter ke , so orang ramai akan senang ingat !

Tag : 
1. Lucky blogger
2. lucky blogger .
 
TARIKH TUTUP PERADUAN : 15 OGOS 2012 (TEPAT JAM 12 TENGAH MALAM)

9 comments:

Anonymous said...

Gud Luck :D

Permaisuri said...

Thanks tag !
Comellah design baru kau .
Good Luck !

Nazurah :D said...

@Permaisuri

Thanks tau ! Biasa-biasa je -____-

Nana Musa said...

Hope kau , menang . Amin :)

Nazurah :D said...

@Nana Musa

Semoga doa aku nak dapatkan domain ini tercapai :')

Misz whatever said...

Gud luck too !
Nice blog .

Ayuni Kahairol Johory @ AKJ said...

Semoga berjayaa :DDDDDDD

Nazurah :D said...

@misz whatever

Thanks :)

Nazurah :D said...

@Ayuni Kahairol Johory @ AKJ

Ok ! Terima kasih :D