Wordless Saturday



Hi + AnnyeongHaseyo :D 

How are you ? Have a nice dayy ! :D

Ehem , ada perubahan tak pada blog Lula ?
----> Dari merah ke hijau <----

Kenapa Lula tukar skin ?? 
sebab kan dah nak RAMADHAN  berapa hari lagi kan ? :3
Pada bulan ramadhan sesuai dengan kaler HIJAU .
Kaler HIJAU ialah warna SYURGA tau !

Hari ni kat sekolah Lula ada HARI KEUSAHAWAN :3
Macam-macam jual :3

Mase kat sekolah ade RUMAH HANTU .
Lula pun tertariklah :3 Murah plak tu . RM1 jeeeeee !

Ramai kate " SERAM " tapi bile Lula masuk tak de lah seram pun .
Sebab Lula tak nampak apa-apa ! Gelappp ! :p
Tapi best gileee ! Ia mencabarr ! :3
Hahahahaha..!

Mase masuk tu kan Lula dengan kawan Lula serta " budak india " (terpaksa campur)
Budak india tu jerit kuatttt ! sangatlah sangat !
Ape boleh buat ? Name pun rumah hantu tapi keterlaluan ..

Lula dengan kawan-kawan Lula tak sempat pun nak tengok WAYANG cerita " Men in Black "
Tak pelah .. ! Janji dapat masuk rumah hantu ..
Pastu ada Cabutan bertuah seraca random tapi Lula tak dapat :(
Ada yang dapat hamper , peralatan elektrik , handphone (hadiah kedua), basikal (hadiah utama) dan sebagainya . 
Jeless ! ><

Pastu Lula pergi JOMHEBOH  di Angsanaaaa ! *__*
Penat tau .  Borong semua kedai .. haha..
Seronok juga ! Dapat jumpa Ally Iskandar . Jeles tak , jeles tak ? Muahahaha xD

Macam-macam ada dari semalam hingga ahad ni . Semalam ada Pas , ade kudaa .. xD
Karnival lagi dekat pasar , Muahaha ,, 

Oklah bye ! Assalamualaikum :D
Lula nak chaw dulu .. !



Nak edit stuff dengan biodata owner pulak ! Tak siap lagi . --'

2 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

Nazurah :D said...

Ok . Kalau ada masa saya join xD