Segmen : Saya dan Blog




Hallo ! Hari ini saya nak masuk Segmen : Saya dan Blog
Dari tajuknya sudah menarik kan ? Sebab tu saya JOIN !
Jom kite JOIN ramai-ramai ! Mesti syok ! ;)

*Klik banner untuk JOIN*




Syarat dan Peraturan :

  1. Buat entry bertajuk "Segmen : Saya dan Blog"
  2. Letak banner segmen yang tertera diatas.Linkkan ke entry ini
  3. Hanya jawab 1 soalan : "Sejak bila korang mula berBlog?"
  4. Tak wajib nak follow blog kami. Tapi kalau nak follow jugak sangat dialu-alukan (untuk sebarang update)
  5. Dah siap entry, boleh tinggalkan link di ruangan komen. samaada blog Aima,Leen atau Farhana. (jangan hantar ke ketiga-tiga blog)
  6. blogger yang bertuah akan dipilih melalui Random.org. hadiah? shhh...rahsia
sponsor segmen : Handmade with Jueda (wajib follow)

duration segmen : 1 Jun - 1 September 2012
segmen terbatal jika penyertaan kurang 30 orang 







SOALAN :
 "Sejak bila korang mula berBlog?

Saya mula berBLOG pada Oktober 2011 
*hari & tarikh berblog tak ingat , sorry !*

Sekian terima kasih !
ASSALAMUALAIKUM !

3 comments:

aima afna said...

terima kasih sudi join segmen ni ;)
jemput cek nama kat sini ye ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/p/peserta-segmen-saya-dan-blog.html

Nazurah said...

@Aima Afna
Most welcome.. Dah cek nama.. semua nya betul tiada yg salah ^__^

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-dan-blog.html